OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.
Jogi nyilatkozat

Az Air-Aqua Búvárklub tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

  • Az Air-Aqua Búvárklub weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk.
  • Az Air-Aqua Búvárklub-logó a Air-Aqua Búvárklub kereskedelmi védjegye.
  • Az Air-Aqua Búvárklub előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Air-Aqua Búvárklub azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Az Air-Aqua Búvárklub weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Air-Aqua Búvárklub-tól független változtatás történik, ezért - ha a törvény másként nem rendelkezik - az Air-Aqua Búvárklub semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan.
  • Az Air-Aqua Búvárklub fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az Air-Aqua Búvárklub nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
  • Az Air-Aqua Búvárklub nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az Air-Aqua Búvárklub weboldalai kapcsolódnak.
  • Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az Air-Aqua Búvárklub azt - minden felelősség nélkül - közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az Air-Aqua Búvárklub-ot.